OVER ONS

Han Gheys en Thomas Dockx zijn de twee jonge wolven die achter restaurant Bouffard in Mol zitten. Ze laten in hun keuken het product primeren: geen ingewikkelde technieken die de oorspronkelijke smaak van hun ingrediënten verdoezelen, maar oprechte smaken die algemeen toegankelijk zijn.

Het fleurig interieur van Bouffard zet meteen de toon: bij het binnenkomen vallen vooral de goudtinten in het aparte loungegedeelte op. Enkele moderne schilderijen en kunstobjecten creëren verder een hedendaagse sfeer met Parijse allures. In dat kader helpt maître Han zijn gasten door de kaart van chef-kok Thomas.

over ons

Op die kaart staan vooral Franse klassiekers vermeld, daarnaast doet Thomas per seizoen enkele marktsuggesties. Aantrekkelijk geprijsd is de lunch – 2 gangen (39€) & 4 gangen (49€) – maar wie de gastronomische registers helemaal wil opentrekken, laat zich verleiden door het zeven gangen tellende signatuurmenu 'Bouffard'.

In Bouffard doen ze geen enkele concessie op het gebied van kwaliteit; een oprechtheid die niet alleen in de filosofie van de zaak vervat zit, maar ook in de versheid van de borden. Ook de charismatische service en de broeierige zaalinkleding verraden dat hier allerminst een saai etentje op het menu staat.

2